Eveniment caritabil- DAI si PRIMESTI

27 06 2009

Dai si primestiTe-ai intrebat vreodata cat de mare e bucuria unei persoane care primeste un lucru de la cineva care nu mai are nevoie de el? Noi am descoperit asta si altii la fel (Dai si primesti, Ofer Gratuit, Ziua fara cumparaturi …) Si pentru ca e vara si vrem sa fiim simpli sau in pas cu moda…dar criza ne cam incurca planurile, cea mai simpla cale de a gasi lucruri bune pentru noi e prin a face schimb.

Grupul Local de Tineret „Jos Palaria” va invita la un eveniment caritabil ce va avea loc la ceainaria Serendipity in data de 3 iulie 2009 unde va avea loc un eveniment de strangere de fonduri pentru a realiza 2 zile de joaca la Orfelinatul Sf. Ana din Bucuresti. Banii stransi din donatii vor fi folositi pentu a cumpara copiilor dulciuri, jucarii si alte cadouri.

De asemenea in timpul evenimentului veti putea aduce lucruri de care nu mai aveti nevoie si sa luati in schimb alte lucruri care va plac. Va fi o zi in care fiecare va imparti impreuna cu ceilalti bucurii si zambete si va invata ce inseamna sa daruiesti.

Va asteptam cu drag!

Publicitate

Acțiuni

informatie

Un răspuns

27 06 2009%d blogeri au apreciat: